Dansul mirilor

HAPPY STAR- DANCE

  • LECTII DE DANS PENTRU NUNTA TA…..don’t warry , be Happy!

“Aint got no talent, aint got no style

But you have a special girl to make you smile!

We are here to help you play

Like a  happystar   at your  weeding day! “

In ziua  nuntii nu conteaza daca sunteti dansatori desavarsiti sau abia puteti realiza ce ritm se canta…Valsul mirilor este dansul ce va deschide petrecerea iar voi veti fi in centrul atentiei in cel mai frumos si emotionant moment al nuntii.

Echipa HappyStar Dance  este aici pentru a va ajuta sa alegeti melodia potrivita stilului vostru si sa plutiti  natural si increzatori pe ritmul muzicii .

CE POTI INVATA?

Valsul miresei este de obicei un vals vienez dar…cum astazi sunt la moda colajele pe diferite ritmuri de dans , putem crea impreuna un moment  deosebit  in pasi de salsa,bachata,samba,tango,disco….

Pentru ca fiecare cuplu are un caracter diferit, abilitati de invatare diferite , in sala veti fi doar voi doi si istructorul ; impreuna veti hotari cate sedinte va sunt necesare pentru a straluci pe ringul de dans.

Prima sedinta, de consiliere, este gratuita  ; instructorul testeaza compatibilitatea celor doi cursanti in dans, stabileste caracterul dansului si melodia impreuna cu acestia ascultand diverse melodii , discuta despre tinuta  si regulile deplasarii pe ringul de dans.

 

 

Dansul mirilor si nu numai….💃💃💃
4 sed. particulare + 2sed.in grup la cursul de dans adulti = 350 ron
6 sed particulare + 2sed.in grup la cursul de dans adulti = 450 ron

La sedintele particulare veti invata coregrafia dansului de nunta pe melodia dorita iar la cursul de dans veti aprofunda pasii invatati dar si stiluri diferite de dans: salsa, bachata, tango, dans popular …

Surprinde-ti invitatii cu abilitatile tale de dansator!
Be a #HappyStar at your Happy Wedding!

0724 285 795-Ioana Gogulescu

https://www.facebook.com/valsdenunta.ro/